Home » Contact » Ons verhaal

Hoe zijn wij op onze naam Chubby Cheeks gekomen?

Tijdens een whatsapp op gesprek 23-04-2019: ''Sweet cheeks is een leuke naam'' ''ja of chubby cheeks'' ''jaaa, dat wordt hem'' ''doen''! Het betekent bolle toet/dikke wangen en we zijn super trots op deze passende naam!

Wat leuk dat jullie onze webshop bezoeken! Wij zijn Nathaly en Marianne, vriendinnen en trotse moeders van onze meisjes Maerle en Elynn. Ze schelen precies een maand dus we konden tijdens onze zwangerschap uren praten over baby’s en alle baby musthaves. Zo kwamen we op het idee om een bedrijf te beginnen in hippe baby accessoires. Het resultaat? Een toffe webshop met allemaal leuke en handige producten voor jouw kindje!

 

Naast dat wij vol enthousiasme met Chubby Cheeks bezig zijn werken wij nog parttime in de gehandicapten zorg. Onze droom is een webshop met producten die handig zijn in het dagelijkse leven voor jou en je kleintje. Je kunt bij ons terecht voor leuke kraamcadeaus en gepersonaliseerde artikelen. En als we diep in ons hart kijken dan dromen wij van een kindercafé, een leuke speelhoek voor kids, tafeltjes waar ouders lekker kunnen kletsen onder het genot van een kop koffie en een zelf gebakken stuk taart. Met daarnaast een winkeltje met al onze handgemaakte producten, leuke leesboeken en andere hippe musthaves.

 

Veel shop plezier gewenst! Mocht je vragen of specifieke wensen hebben neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

Liefs Nathaly en Marianne

 

ps. Volg onze social media om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en acties!