Home » Handgemaakt » Speenkoorden

Hippe Speenkoorden

Een speenkoord is een hippe baby accessoire voor meisjes én jongens die je aan je speen kan bevestigen door middel van een clip. Deze clip maak je vast aan de kleding van je kindje waardoor je hem niet kwijt kan raken als je thuis bent of onderweg. In onze speenkoorden gebruiken wij BPA vrij en non food graded siliconen kralen. Ook worden er onbehandelde beukenhouten kralen verwerkt.

Het hebben van een speenkoord is onmisbaar voor alle kleine kindjes met een speen. Doordat de speen bevestigd is aan een speenkoord en deze weer aan de kleding van je kindje raak je hem niet kwijt. Dus geen zoektochten meer naar waar de speen gebleven is. Daarom is het ook een leuke cadeau om weg te geven bv. als kraamcadeau als je de naam van het kindje weet. Je hebt dan een uniek en persoonlijk cadeau!Speenkoord met naam

Nog persoonlijker, zijn onze speenkoorden met naam. De kralen die we voor letters gebruiken zijn van hout. Ook kun je kiezen voor zwarte of witte letters. Door deze keuzemogelijkheden wordt je speenkoord nog persoonlijker. Bijna ieder kind met speen gebruikt een speenkoord. Door onze speenkoorden met de naam van je kindje, is deze altijd uniek. Daarom erg leuk om te krijgen of gewoon om voor je eigen kindje te kopen.

Let op: letters met met umlaut (e) of acute (a) kunnen wij niet verwerken in de speenkoord met naam.

Speenkoorden met siliconen en houten kralen

Veiligheid vinden we erg belangrijk. Daarom voldoen al onze speenkoorden en onze siliconen kralen aan de wettelijke gestelde eisen. Hierin staat onder andere dat de kralen BPA vrij en non food graded moeten zijn. Dat betekend dat als je kindje de kralen van het speenkoord in de mond doet, er geen giftige stoffen vrijkomen. De houten kralen zijn van onbehandeld hout. Als je kindje dit dan in de mond stopt, kan dit geen kwaad en zal het niet aflaten. De speenkoorden zijn in 8 verschillende kleurencombinaties te krijgen. Door deze ruime keuze is er voor elk jongen of meisje een mooi passend speenkoord. Wil je de speenkoord net even anders? Geef dan je wensen aan in het vak opmerkingen. Het maakt de outfit van je kindje compleet.

Heb je andere specifieke wensen? neem dan contact met ons op via de contact pagina

 

Voor een uitgebreide versie van de veiligheidsvoorschriften, kijk hier


Speenkoorden en veiligheid

# Voor gebruik altijd controleren op losse of beschadigde onderdelen. 

# Gebruik de speenkoord niet tijdens het slapen in bed.

# De lengte van alle speenkoorden zijn 22cm. Dit is de maximale lengte die een speenkoord mag hebben vanwege de veiligheid.

Alle kralen zijn BPA-vrij en de houten kralen zijn van onbewerkt hout

Door het sabbelen op de speenkoord, kunnen de kralen wat verkleuren.

Speenkoorden en Chubby Cheeks

Chubby Cheeks verkoopt veilige en hippe baby accessoires. Onze producten met kralen zoals onze speenkoorden en bijtringen zijn handgemaakt en helemaal van deze tijd. We vernieuwen ons assortiment regelmatig zodat jullie altijd de leukste producten voor je kindje in huis hebben. Daarnaast hebben we ook houten speelgoed voor oudere kinderen en leuke haaraccessoires. We vergeten de hippe mama’s uiteraard niet. Ook voor moeders, zussen en vriendinnen zijn er leukste items verkrijgbaar zoals onze armbandjes die je outfit helemaal af maken!

 

Volg je Chubby Cheeks al op social media?

@chubbycheeksnl