Home » Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren

Garantie

Er zit drie maand garantie op onze producten vanaf de aankoop datum. Al onze producten zijn extra goed geknoopt en worden getest voor we ze inpakken. Toch kan een knoop los komen te zitten of een kraal knappen bij gebruik of tijdens transport. Gebeurt dit binnen drie maanden dan valt het onder de garantie en kunt u via de mail contact met ons opnemen en een foto van het product meesturen. We herstellen het kosteloos  voor je of je krijgt gratis hetzelfde product van ons.


Ruilen of retourneren

Is het product toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar het kan gebeuren. Je kan dan een retour aanvragen door ons een mail te sturen, vermeld daarbij je ordenummer, het product(en) en de eventuele reden. Je hebt 14 dagen de tijd om te melden bij ons dat je het product wilt gaan retourneren. Na het doen van deze melding heb je nogmaals 14 dagen op je product te retourneren. Mits het ongebruikt en in dezelfde verpakking word geretourneerd. Adresseer het retour pakketje volgens instructies die je via de mail ontvangt.

 

De ontvangst van je retour wordt door ons per e-mail bevestigd. Het bedrag van de het product wordt gecrediteerd inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen na het doen van de retourmelding.

 

Let er op dat de verzendkosten voor het retourneren voor eigen rekening is.

Let op: Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd. Retouren die niet gemeld zijn via de mail worden niet in behandeling genomen.