Home » Service

Service

Wij zijn blij en tevreden als jij dat ook bent! Daarom bieden we graag net een beetje extra. -we pakken alles in als een cadeau, want ook al is het voor jezelf of voor je kleintje, wie houdt er nou niet van cadeautjes uitpakken!

We verzenden jouw pakketje gratis bij bestellingen vanaf €40,- neem daarom nog even snel een kijkje bij onze armbandjes en sleutelhangers want deze producten zijn een leuk cadeau voor iedereen.

Er zit drie maand garantie op onze producten. Alle producten zijn extra goed geknoopt en worden getest voor we ze inpakken. Toch kan een knoop los komen te zitten of een kraal knappen. Gebeurt dit binnen drie maanden neem dan contact met ons op en stuur hierbij een foto van het product. We zullen je een passende oplossing aanbieden.

We versturen onze bestelling binnen 2-5 werkdagen. 

Wil je een persoonlijke boodschap bij het cadeautje doen, geef dit dan aan ons door in het vak opmerkingen, we hebben super leuke kaartjes liggen en dan geven wij de boodschap door!

We verkopen ook Cadeau sets met korting! Ideaal voor als je een kraamcadeau nodig hebt of een cadeau voor bijvoorbeeld een babyshower!